Close
over Tamara kadobon-2

Tamara

Hi!

Ik ben Tamara

Samen met mijn man en onze 2 kinderen woon ik in een opknaphuis in Halsteren, West-Brabant.

De tijd vliegt voorbij met werk en de zorg voor mijn gezin, maar hier word ik ook blij van:

Hoe het ooit begon

De liefde voor fotografie was er bij mij al jong.

Als klein kind kon ik uren staan kijken bij de grijpmachines op de kermis.

Ik was gefascineerd door de prijzen die je kon winnen en daar koos ik mijn allereerste cameraatje uit, nadat ik voldoende punten had gegrepen. Een heel klein apparaatje van een waardeloze kwaliteit met een rechthoekje dat je omhoog moest klappen en doorheen moest kijken om je compositie te bepalen. Veel foto’s kon ik er niet mee maken, de rolletjes die ik erin stopte waren al snel vol. Maar mijn interesse was gewekt! 

 

Door de jaren heen kocht ik steeds betere camera’s en ontwikkelde ik me door het volgen van cursussen en veel oefenen. Ik ontdekte al snel dat het vastleggen van mensen precies is wat bij mij past.

tamara
tamara

Don’t shoot what

it looks like,

shoot what it

feels like

– David Alan Harvey

Meer dan een droom

Na de geboorte van ons jongste kind besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. De tijd vliegt voorbij, alle cliche’s zijn waar zie ik sinds zij er zijn. Leg het vast, leg het vast!

Part-time

Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook nog als sociaal werker en coach. Dat lijken misschien totaal verschillende beroepen, maar voor mij gaat het bij beide vakgebieden om het echt zien van mensen en het positieve naar boven zien te halen.

“It’s about capturing souls, not smiles”.

De persoon, de connectie, de emotie… dat is wat voor mij een foto sprekend maakt. Een foto moet je raken en onderdeel zijn van een verhaal.

Mijn foto’s kenmerken zich door spontane beelden. Ik werk met opdrachtjes en hou niet van statische te geposeerde beelden, dus tijdens een fotoshoot maken we lol en zijn we in beweging. Ik ga op zoek naar de verbinding en liefde tussen mensen.

Ik hou van pure beelden, waarop je jezelf of jullie echt herkent, maar dan wel op z’n mooist en liefst op een natuurlijke locatie als jullie decor. Dit alles zorgt ervoor dat als je later de foto’s terugkijkt jij weer dat fijne gevoel zult hebben.


Out of the box

Naast de shoots die ik hier aanbied, gebruik ik graag mijn creativiteit voor vrij werk. Dus heb je een wens en denk je dat ik en mijn werkwijze bij jou past? Neem dan contact met me op, ik denk graag mee!

Ook voor shoots met bijzondere doelgroepen of gevoelige onderwerpen ben ik gezien mijn werkervaring zeker de juiste persoon.


Fotocredits: Ixie Fotografie & Julia Grosfeld Fotografie