Close

Voeg je header hier toe

newbornshoot newborn bergen op zoom

Newborn Lifestyle

Kleine handjes en voetjes, dat lieve neusje en dat unieke uiterlijk waarin je misschien al wel iets van jezelf herkent. Een kindje krijgen is zo bijzonder! Een unieke periode in je leven, die met niets te vergelijken is. Zo klein als in het begin gaat jullie kindje nooit meer zijn, vandaar dat dit ook een populaire shoot is, want daar wil je gewoon graag mooie beelden van hebben.

 

Ik kom naar jullie thuis en leg jullie baby’tje vast zoals hij of zij is. Ik maak foto’s van hem of haar, maar ook van alle details. Daarnaast leg ik ook jullie als gezin vast en dan vooral de bijzondere band die er tussen jullie is. Broertjes of zusjes erbij, fijn!

Een lifestyle shoot houdt in dat ik jullie vastleg op een alledaagse manier, in jullie huis. Tijdens het verschonen, een lekker badje, of juist een voedingsmoment, het kan allemaal.

 

Of juist lekker spelen samen op de bank of bed. Jullie liefde voor elkaar zal centraal staan. Vaak merk ik dat het heel gezellig is en dat er naast intieme momenten ook een hoop gelachen wordt. De baby bepaalt, we volgen zijn of haar ritme.

 

Om een mooie zachte uitstraling te creëren, maak ik enkel gebruik van natuurlijk licht. Ik maak eventueel gebruik van mooie doeken en kleertjes, maar ik hou het vooral naturel. Je zal bij mij geen totaal ingepakte baby’tjes in ingewikkelde houdingen in mandjes zien. Dat is niet mijn stijl.

 

Een newborn lifestylshoot kan het beste plaats vinden in de eerste maand na de geboorte. Willen jullie het liever later, dat kan natuurlijk ook!

 

Als je interesse hebt in deze shoot, wacht dan niet te lang met boeken, dan kan ik een plekje voor jullie vrij houden rond de geboortedatum.

 

Wil je meer informatie over deze shoot? Vraag dan via het contactformulier mijn Newborn Lifestyle gids aan, daar vind je nog uitgebreider informatie hoe een newborn-lifestyle shoot eruitziet en met tips voor jullie kleding en wat bijvoorbeeld handig is qua beddengoed.

newborn fotoshoot spontaan

De wereld is mooier met jou

Pakket 1

299,-

Voor het hele gezin

1,5 – 2 uur fotografie

25 foto’s in high resolutie

Pakket 2

365,-

Voor het hele gezin

1,5 tot 2 uur fotografie

25 foto’s in high resolutie

Luxe mini-album met linnen cover

Voor alle pakketten geldt

Inclusief advies voor styling

Inclusief een mogelijkheid voor een kledingwissel

Inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Zelf je favorieten uitzoeken in een persoonlijke online galerij

Een afwisseling van beelden in kleur en zwart-wit

Mogelijkheid om extra losse foto’s te bestellen à €7,50 per stuk

Unieke persoonlijke manier van oplevering binnen 20 dagen

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

 

Zwanger & newborn

Boek je bij mij zowel een zwangerschapsshoot en een newborn lifestyle shoot? Dan krijg je op het totaalbedrag 10% korting. Enkel geldig als de shoots samen worden geboekt.

 

Styling matters

Vind je het lastig om te bepalen welke kleding jullie willen dragen voor de shoot? Geen probleem! Ik help jullie graag en stuur na de aanvraag van de shoot een stijlgids ter inspiratie.

newborn lifestyle fotoshoot spontaan

Aanvraag Fotoshoot Newborn Lifestyle