Close

Zwanger

zwanger

Is er een kleine op komst? Dan van harte gefeliciteerd! Uit ervaring weet ik hoe speciaal het is als er een mini-mensje in je buik groeit. De komst van een kleine is een bijzondere tijd. Hoewel het toch echt 9 maanden duurt, is jullie baby’tje er voor je het weet en is je mooie bolle buik weer weg!

 

Om een mooie herinnering hieraan te hebben leg ik jou (en je partner) graag vast, waarbij jouw groeiende buik en jullie liefde centraal staan. Het liefst op een mooie buitenlocatie, maar als het weer dit niet toelaat zijn er binnen ook voldoende mogelijkheden.

 

Sfeervolle beelden, waarbij ik jou op je mooist in beeld breng. Ik denk met je mee over locatie, poses en styling. Het enige wat jij hoeft te doen is aanwezig zijn en je bewust zijn van de kleine die je meedraagt. Twijfel je of ben je onzeker over je veranderende lichaam? Geef dat dan aan: echt iedereen kan mooi op de foto staan.

 

De beste periode voor zwangerschapsfotografie is tussen de 32 en 36 weken. Je buik is dan al mooi gegroeid en je bent de grootste ongemakken nog voor. Heb je een ongemakkelijke zwangerschap, laat je dan toch niet weerhouden om mooie foto’s te laten maken. Als ervaringsdeskundige weet ik ook daar raad mee.

 

Dien bij voorkeur vroeg in je zwangerschap al een aanvraag in, het zou zonde zijn als ik geen ruimte meer in mijn agenda heb.

 

 

zwanger bergen op zoom

In love with a human that I haven’t met

Pakket 1

€259,-

Voor jou en je partner/gezin

45 minuten/ 1 uur fotografie

25 foto’s in high resolutie

Pakket 2

€325,-

Voor jou en je partner/gezin

45 minuten/ 1 uur fotografie

25 foto’s in high resolutie

Luxe mini-album met linnen cover

 

 

Voor alle pakketten geldt:

Inclusief advies voor styling

Inclusief een mogelijkheid voor een kledingwissel

Inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking

Zelf je favorieten uitzoeken in een persoonlijke online galerij

Een afwisseling van beelden in kleur en zwart-wit

Mogelijkheid om extra losse foto’s te bestellen à €7,50,- per stuk

Unieke persoonlijke manier van oplevering binnen 20 dagen

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW

 

Styling matters

Vind je het lastig om te bepalen welke kleding jullie willen dragen voor de shoot? Geen probleem! Ik help jullie graag en stuur na de aanvraag van de shoot een stijlgids ter inspiratie. Voor zwangere dames heb ik enkele jurken te leen.

Aanvraag
Fotoshoot Zwanger